Повернутися до звичайного режиму

У Миргороді з’явилися листівки , у яких зображено керівника місцевого євромайдану у фашистській формі.

Минулої ночі по місту розклеїли чорно-білу листівку, на якій координатор Миргородського євро майдану Василь Третецький зображений у фашистській формі поряд із Степаном Бандерою. Знаків розрізнення не видно. Зате добре видно фашистський хрест «За мужність» Під фото підпис: «Хайль Стефан Бандер унд Васіл Третецкі!»
На зупинці біля хлібозаводу також хтось наліпив листівку. Видно, її пробували здерти. Але не вдалося, бо міцно приклеєна до металічного листа.
Двоє чоловіків розглядають листівку.
«Бандєровскій прихвостень. Стрєлять таких надо»,– каже один.
« От цих ...нутих бандерівців життя нікому немає. Скільки із-за них крові вже пролилося»,– каже його супутник.
До них підскакує якась жінка і починає голосно виказувати: « Це такі як ви по лікті у крові . Скільки мільйонів люду згубили. Кляті комуняки, все не заткнете свої чорні пащі. Щоб ви виздихали всі. От із-за кого життя немає, так це через таких як ви».
Чоловіки мовчки відходять метрів за п’ять від зупинки і чекають на маршрутку.
«Такі листівки може поширювати лише влада. Мені здається, це пішло від представників рай адміністрації, райради та місцевих комуністів. Хотіли мене дискредитувати. Але цим мене не дискредитують. А на більше, як бачимо, фантазії у них немає»– пояснює координатор Миргородського євро майдану, неодноразовий учасник київських майданів Василь Третецький.

/Files/images/Третецький-1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi

  • kapez

    2014-02-19 10:58:30

    нужно комуяків із ригами як суспільнонебезпечні партії заборонити, а керівників відправити у Росію. Але ж Янукович у Росію тікати не буде. В Азарова вже маєток у Австрії, а не десь у Сибірі...

  • юрий

    2014-02-19 10:25:45

    Это распространение фашизма в Миргороде, прошу милицию и власти наказать виновных, за такую "агитацию" тем более возле школы, эти враги спокойствия в Миргороде хотят что б в городе пролилась кровь, это толкает население на противостояние друг против друга. Мы город мира и не допустим в городе пролить кровь, не надо курортному городу такая репутация на будущее, кто знает этих распространителей сообщайте......

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.