У Миргороді провели молебень за загиблими на Київському майдані

Сьогодні у Миргороді місцеві мешканці через соціальні мережі та знайомих організували молебень за загиблими від рук «Беркута» та «тітушок» протягом останніх подій на київському майдані.
17.50 . На центральній площі збираються люди. Багато жінок, молоді та дітей. Відсутня будь-яка партійна символіка.
Збоку приміщення райадміністрації група чоловіків обговорюють останні київські події.
«До чого дійшло, вже почали відстрілювати власний народ. Думали люди візьмуть та розбіжаться. Та це лише підлило масла у вогонь. Зараз повстала уся Україна проти цього дваждисудимого зека, у якого вже всі руки в крові народу»,– каже Дмитро Власенко, 64 роки.
« Та й у Верховній раді були б розумні, обрали б Литвина на Голову Верховної ради. Він чоловік поміркований, тому за ним би багато пішло. Прийняли б закон про дострокові вибори Верховної ради та Президента. А потім би прийняли закон про смертну кару для всіх організаторів відстрілу людей. Тоді б може б країна й змінилася на краще», - каже його товариш.
На будівлі торгового центру куранти б’ють 6-ту годину вечора. За кілька хвилин батюшка починає молебень за загиблими на Київському майдані. У людей на очах виступають сльози.
Якась жінка ставить по центру скриньку для пожертв учасникам майдану. У неї люди починають кидати гроші, переважно по 50 та 100 гривень.
Після молебню слово бере Анатолій Карбан. Більше хвилини стоїть мовчки. На очах виступили сльози.
«Дзвонить мені донька. Вчора убили студента 5-го курсу Київського університету будівництва та архітектури. То ректор дізнавшись про його вбивство сказав. Що це не наш студент. І студентська молодь після цього перекрила Повітрофлотський проспект. Це ж до якої ницості треба опуститися, щоб про студента, активіста сказати отаке. Це і є справжнє обличчя бандитської влади», – пояснює.
Люди ще з півгодини не розходяться із майдану, діляться власними враженнями про події у Києві.

/Files/images/поминки-2.jpg/Files/images/поминки-1.jpg/Files/images/Поминки-3.jpg/Files/images/Поминки-4.jpg/Files/images/поминки.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.