НАШ КОРЕСПОНДЕНТ ІЗ РОСІЇ: «РОСІЯНИ ВВАЖАЮТЬ, ЩО У "БЕРКУТ" СТРІЛЯЛИ МАЙДАНІВЦІ

Вітаю, любі мої співвічизники! Зараз я знаходжусь на території Росії і хочу донести до вас те, як події в Україні сприймають мешканці Росії.
Почну з того, що росіяни нажахані подіями в нашій країні. Майже всі вважають, що Україна розкололась на дві частини: радикалів і людей, які підтримують владу.
До речі, вони не розуміють, що саме нас не влаштовує у цій владі. Більшість росіян вірить місцевим ЗМІ. А вони, як ви зна­єте, гарного не скажуть. Говорять про те, як майданівці нападають на «Беркут», з камінням, коктейлями «Молотова», вогнепальною збро­єю.
Цікаво, чому немає інформації про те, що «Беркут» стріляє по людях вогнепальною? Чому нічого не говорять про «тітушок», котрі громлять все на своєму шляху? У Росії інформація йшла лише про те, як активісти б'ють стекла, громлять магазини та підпалюють машини. Росіяни вважають, що у «Беркут» стріляли майданівці.
Сама по телевізору чула, як диктор розповідала, що снайпер-майданівець стріляв у «Беркут». Значить, останній змушений був захищатися від майданівців.
Я поспілкувалась з людьми. Думки різні, але сенс один – дарма в Україні народ усе це затіяв. Нічого не зміниться, залишиться одна розруха.
Імена людей, з якими я спілкувалась, називати не буду.Їм тут жити.
«Я вважаю, що люди, які там зібрались, просто нічого не означають для влади. Це просто невинні жертви, принесені даремно. Нічого не зміниться. Чого вони так до того Януковича? Йому нічого не буде! Чи перед ним ніхто не крав? Чи після нього не крастиме? Все треба робити переговорами. Людей, які там померли шкода. Ні за що просто»,– пояснює одна моя співрозмовниця.
«Як оцінюю ситуацію? Українці показують Європі, що вони ще не готові туди вступати. І ніби кажуть: «Подивіться, які ми ідіоти!»,–пояснює мені чоловік років п’ятдесяти.
Є такі, що криком кричать: «Куди оті хахли полізли? Чого їм не сиділось? І так вже Україна на колінах перед Росією, куди вже далі?! Нікуди від нас не дінуться!»
Та не все так плачевно. Дехто каже: «Молодці, ми б так не вийшли». Та таких зовсім мало.
А знаєте, що цікаво? Моє запитання: «Чому росіяни, які живуть в Україні, приймають точку зору українців» у преважній більшості випадків люди просто ігнорують.
Маю зазначити, що майже всі допускають, що інформація, котру вони отримують, може відрізнятись від істини.
Що я можу сказати насамкінець?
У Росії люди не розуміють, що означає боротись за свою мрію, не знають що таке прагнення до кращого. Вони не розуміють, чому українці віддають життя за сво­ї переконання, і так само не розуміють, чому живі називають їх героями. «Які ж вони герої»?
Господи, дякую тобі за те, що я українка! Слава Україні!
Підписуюсь псевдонімом:

Т. Янгол

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi

  • Оксана

    2014-02-27 17:22:24

    Согласна с Виталием. Такой бред в росийских новостях можно услышать. И люди верят......

  • Алексей

    2014-02-22 20:02:38

    А еще постоянные обвинения в адрес России, что чуть ли не бойцы нашего спецназа там принимают участие. Какие-то клоуны махали российским ментовским шевроном, который не используется со времён реформы МВД 2010 года, и на основании этого делали глубокомысленные выводы. Хотя это не наши министры ездили по Киеву и в открытую указывали политикам как на Майдане, так и в АП, что им делать. Только в самом конце, когда уже всё было почти решено, Медведев что-то там сказал. Всё время конфликта наши политики вообще дистанцировались от ситуации...

  • Алексей

    2014-02-22 19:58:08

    Вы еще забыли написать - "Слава богу что я не москалька",,, Неужели Вы верите в то, что пишите. Наивность потрясающая. Остановитесь. Задумайтесь. Проведите анализ обстановки. Ну нельзя же так. А какашки в сторону России кидать - это фирменный знак любого переворота в странах бывшего СССР. Надо же лизнуть ...... А Тимошенко молодец! Ради себя любимой такую бучу затеяла ! И ведь всё верно расчетала! Из тюрьмы в президенты ! Только сама кричала что шибко хворает! Как такая больная и в президенты?! Или интервью с Шухевичем, прямая трансляция с Майдана в ночь штурма, когда постоянно со сцены шли оскорбления в адрес России...

  • Виталий

    2014-02-22 17:56:54

    Россияне живут в матрице. Их дезенформируют, и как в советском союзе идет жесткая промывка мозгов. Даже украинцы, которые проживают в России звонят, и говорят что на майдане фашисты и пид...сты. наверно дядя Вова их там всех зомбирубт.......

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.