БУДИНКИ РОЗПУСТИ ТА ІГРОВІ ЗАЛИ У МИРГОРОДІ ПРИКРИЛИ, А ДЕПУТАТАМ ПОРАДИЛИ НЕ ПРОВОДИТИ "ІГРИ" ПО ВІДСТАВЦІ СЕРГІЯ СОЛОМАХИ

У Миргороді сьогодні провели народне віче. На нього зібралися активісти євромайдану, представники правого сектору, громадяни міста.

Спочатку розглянули питання кадрових змін у місті.

«Нам разом із вам вдалося вигнати із Миргорода начальника міліції. Є заступники, котрі мають також піти, бо себе дискредитували. Є прокурор Андрій Передерій, який кришував бандитів, який дозволяв ігорні будинки, їх три періодично відкривалися у Миргороді. Користуючись нагодою попереджаю тих, хто має ігорні будинки. Не грайтеся із вогнем. Відкриєте хоч один раз, то побачите, що буде. Я звертаюся до тих, хто має публічні будинки. Вони є у Миргороді. Я звертаюся до виконуючого начальника міліції: негайно переглянути кримінальні справи, котрі порушені проти людей. Усі справи, котрі незаконно порушені – негайно закрийте і відкрийте кримінальні справи проти тих, де є ознаки злочину. Інакше на коліна тут, на майдані поставимо, на колінах будете стояти»,– говорить координатор Миргородського майдану Василь Третецький.

Миргородському прокурору Андрію Передерію дали термін до 9.00 понеділка подати у відставку за власним бажанням. Також на віче проголосували за відставку начальника Миргородської ОДПІ, відставку прокурора Полтавської області та його заступників, котрі не виправдали довір’я громади, не порушили жодної справи по факту побиття мирного пікету під Полтавською облдержадміністрацією та проти негідників «тітушок».

«Є генеральний директор обласної телекомпанії «Лтава». Вже нові партійці, котрі почали виборчу кампанію, починають із ним загравати, щоб отримати дивіденди під час виборчої кампанії. Хоч під час пікетування «Лтави» він нам публічно пообіцяв , що піде у відставку»,– пояснює Василь Третецький.

Підприємець Олександр Федорченко звертається через віче до підприємців Миргорода із пропозицією перерахувати наперед за 3 місяці податки, щоб підтримати фінансово державу.

«У місті знайшлася людина, котра позавчора заявила, що у газеті «Майдан» пишеться брехня нібито про те, як гинули люди у Києві, як кращі українці боролися проти режиму. Я зараз назву прізвище цієї людини. Це Прокопенко Валентина Миколаївна, депутат міської ради, людина котра очолює профспілку освітян району та міста. Ця людина має піти у відставку. Вона не має ніякого морального права очолювати профспілку освітян. Що до її діяльності за останні роки, то це вже мабуть сфера правоохоронних органів, – каже депутат міської ради Володимир Святенчук.

«І на її руках також кров дітей на майдані у Києві. Це вона організовувала тітушок, це вона організовувала учителів у Полтаву під обладміністрацію на підтримку режиму Януковича», – каже хтось із натовпу.

Учасники віче голосують за відставку Валентини Прокопенко.

Також на майдані звучить інформація про кулуарні ігри навколо посади міського голови Сергія Соломахи. Частина депутатів, перш за все із бувшої фракції партії регіонів почала збирати підписи за відставку міського голови.

«Частина депутатів буквально тиждень тому почала збирати підписи що до імпічменту міському голові Соломасі. Ми їм сказали, припиніть, інакше майдан займеться вами. Вони почали відкликати ті підписи .Це питання має відноситися лише до компетенції миргородської громади і нашого майдану»,– каже Василь Третецький.

Під час віче також прийняли рішення про встановлення на місці пам’ятника Леніну каплички в пам’ять тих, хто загинув на майдані.

Також оприлюднили інформацію про створення благодійного фонду для реабілітації учасників майдану та їхніх сімей.

Рахунок для переказу безготівкових коштів.
Назва банку: Приват Банк
Номер рахунку: 29244825509100,
МФО: 305299;
ЄДРПОУ: 14360570;
Найменування платежу: благодійний внесок на реабілітацію учасників майдану;
Координатору Фонду Корсунову Ю. М. (ІПН: 2553400031).
Для переказу коштів через термінали Приват Банку: номер картки: 5168742327363259
Одержувач: Корсунов Юрій Миколайович.

Микола Марченко

/Files/images/віче-05.jpg/Files/images/Віче-05-1.jpg/Files/images/віче-05-4.jpg/Files/images/Віче-05-2.jpg/Files/images/Віче-05-3.jpg/Files/images/віче-05-5.jpg/Files/images/віче-05-6.jpg/Files/images/Віче-05-7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 452

Коментарi

  • Врагам ничего

    2014-03-05 17:01:17

    Сломаха порядный мужык. Ни палацов, ни бизнеса не имеет. А от бизнесмены и некоторые политиканы конечно недовольны им. Не дает лишний раз урвать. От и мутят воду в городе. Ребята можете домутится не в лучшую сторону....

  • Давид

    2014-03-04 23:32:30

    ПОВНА ЛЮСТРАЦІЯ УСІХ ЧИНОВНИКІВ У МИРГОРОДІ ІЗ ПОІМЕННИМ СПИСКОМ...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.