ДЕРЖАВА ЧИ ЗОНА, УКРАЇНА ЧИ ФЕДЕРАЦІЯ КРАЇН?

У світі безліч народів та націй і всі різні за ментальністю, культурою, мовою, історією. Але усих нас об’єднує людяність та прагнення до кращого життя. З давніх часів люди відстоювали свої права та боролися за рівноправність і справедливість.

/Files/images/Вороніна-1.jpgОстаннім часом особливо гостро постало питання долі країни. Наш «північний сусід» постукав до нас у двері. Але прийшов не як гість, а як окупант із зброєю у руках.

Особисто я вважаю, що людина справді може власноруч змінювати як свою свою долю, так і долю України. Тому кожен повинен розпочати з себе.

Сьогодні Майдан об'єднав усю Україну – студентів, чиновників, підприємців, пенсіонерів, які хочуть жити гідно та вільно. Ми всі вийшли для зміни діючої корупційної та кримінальної системи на нову, прозору, демократичну та конкурентну систему держави. І кожен робить зараз на Майдані те, що може, що вважає за потрібне для спільного результату.

Українці, вийшовши на майдани, почали боротися за майбутнє з кримінальною, корумпованою системою. І люди вже віддали свої життя та здоров'я за щасливе майбутнє як для себе, так і для своїх дітей. З’явився перший паросток нової, цивілізованої держави Але Росії такий розвиток подій не сподобався. Бо як це поряд будуть жити вільні, свободолюбові люди?

Мир чи війна, держава чи зона, Україна чи федерація? Відповіді на ці запитання залежать від кожного з нас – на Грушевського у Києві, на майданах у Полтаві, у Харкові, в Миргороді.

Сьогоднішні події, котрі відбуваються у Криму та у східній частині України свідчать, що кожен із нас може внести свою лепту у збереження миру та спокою в Україні.

У Миргороді існує власний євромайдан. Там люди кожен тиждень збираються на віче, обговорюють події, діляться своїми думками. Це лише збоку здається, що від мене, від тебе нічого не залежить. Але якщо на майдани вийдуть не сотні, а тисячі людей, то ніякий агресор не посміє сказати, що люди залякані , затуркані і прагнуть у Росію.

Тільки дуже вольова й сильна особистість може кардинально змінити власне життя та життя країни раз і назавжди.

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

  • Іван Миколайович

    2014-03-07 12:01:36

    Пока не усвідомим- що ми народ україни і не станемо на захист землі, доти ми раби...

  • Вікторія

    2014-03-06 11:15:10

    Правильно дівка мислить. Від когжного залежить майбутнє як нас так і нших дітей....

  • Русский украинец

    2014-03-05 20:25:06

    ЧТО ЗА ДУРНОЙ ВОПРОС- ПОНЯТНО ЧТО УКРАИНА НЕЗАВИСИМАЯ ОТ КАКИХ ЛИ БЫ ТО НЕ БЫЛО ПУТИТУШЕК...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.