Повернутися до звичайного режиму

Чому у мешканців Миргорода відключають воду?

Надія Юрова, кореспондент
Жителям міста Миргород, які мешкають у квартирах, добре відомо, що раз на рік в їхньому помешканні відключають гарячу воду на місяць це пов’язано із проведення необхідних ремонтних робіт. І люди пристосовуються як можуть: кип’ятять воду на газовій плиті , користуються бойлерами і навіть, як один із варіантів, ходять у сауну.

Але цього року багато хто сидить без гарячої води довше, ніж зазвичай, що викликає додаткові труднощі. Чому?

Пенсіонерка Клавдія Іванівна, яка мешкає по вулиці Троїцькій, розповідає: «Гарячу воду відключили 27 червня (сьогодні – 8 серпня. Н.Ю.). Через використання бойлера, заплатила за світло у липні вдвічі більше, ніж за всі інші місяці, а ви знаєте, як пенсіонери рахують кожну копійчину. І рада б користуватися холодним душем, але хворе серце не дозволяє…».

І ось старенька вирішила дізнатися причину затримки і звернулася до працівників котельні, яка розташована в її дворі. Там відповіли, що вони б залюбки включили воду, але через велику заборгованість будинку управління газового господарства не постачає газ. Буде газ – буде й вода.

Отже, коли мешканці будинку заживуть нормальним життям, невідомо.

Старенька також обурена підняттям цін на послуги ЖКХ. Повідомляє, що платить із місяця в місяць, але, наприклад, взимку вона сама розгрібає сніг, а у разі якоїсь поломки додатково сплачує послуги майстра. Клавдія Іванівна не розуміє, за що взагалі вона платить, і тим паче, чим обґрунтоване підняття цін на «послуги», до того їх якість бажає бути на порядок вищою.

Отже, чому страждають ті, хто справно сплачував за «комуналку», та коли жителям Троїцької нарешті включать гарячу воду, залишається тільки здогадуватись.

Тим часом, наче як знущання , 8 серпня жителі багатьох квартир залишилися і без холодної води.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.