Стало відоме ім’я «Міс Весняночка-2014»

У Центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді організували конкурс «Міс Весняночка –2014».

У ньому взяли участь вихованки гуртків екологічного спрямування: «Любителі кімнатних рослин», «Екологічний ляльковий театр», «Любителі домашніх тварин», «Зоологи».

/Files/images/Юрова Надія.jpgДля виявлення творчих здібностей та умінь кожної з учасниць проводили різні конкурси. У «Візитній картці» дівчата розповідали про себе, свої захоплення і таланти. У конкурсі «Ерудит» ведучі учасницям ставили запитання з народознавства, фольклору, культури України та її традицій, із яким більшість дівчат чудово справилися. А ще були творчі завдання «Господиня» та «Вправні ручки».

У конкурсі «Гарні манери та етикет» дівчата повинні були написати листівку-привітання з якомога більшою кількістю ввічливих слів.

Останнім був конкурс на номери художньої самодіяльності, до якого всі учасниці готувалися заздалегідь. Треба було виконати пісню, танець або розповісти гумореску. Тут дівчата повною мірою розкрили свої мистецькі таланти: співали пісні й розповідали вірші про Україну і природу та танцювали.

По ходу конкурсу мені вдалося поспілкуватися з деякими учасницями.

Синящок Дар’я: «Я навчаюся в третьому класі, ходжу до гуртка «Чарівна Райдуга». Я люблю плести з бісеру й ліпити з пластиліну. Хвилююся, звісно, бо хочу здобути перемогу.

Валерія Маляр та Яна Ошека - однокласниці. Ось що вони розповіли про себе:

«Ми дружимо з першого класу і сьогодні вболівали одна за одну. Навчаємося в 6-Б класі школи №9, хорошистки. У гурток «Зоологи» ходимо вже, приблизно, два роки. Найбільше в гуртку нам подобається конкурс «Зоряна година» - це змагання, де потрібно відповідати на екологічні запитання. Ми часто одержували в ньому перемогу».

І Яна, і Лєра мають своїх домашніх улюбленців, одна – цуцика Тузика і кішку, а інша – двох собак.

І от настав довгоочікуваний момент нагородження найкращих. На сцену вийшли всі учасниці і кожна з них отримала декоративну «Медаль» зі своїм титулом: «Міс Вишуканість», «Міс Загадковість», «Міс Дружба», «Міс Шарм» тощо. Ніхто не залишився без нагороди.

Але найпочесніші перші три місця здобули:

«Міс Весняночка» - Тузенко Анастасія;

«Віце-міс Весняночка» - Барило Вікторія;

«Міс ЦЕНТУМ» - Синящок Дар’я.

Після закінчення святкового дійства всіх присутніх пригостили смачним короваєм.

/Files/images/Веснянка-в.jpg/Files/images/Веснянка-г.jpg/Files/images/Веснянка-а.jpg/Files/images/Веснянка-д.jpg

Міс Весняночка ЦЕНТУМ

Кiлькiсть переглядiв: 310

Коментарi

  • Оля

    2014-03-17 22:02:40

    Клас фільм. Не знала, що у Миргороді існує студія теледебют. А вообще, шо це за студія??...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.