ЯЩИКИ ІЗ ЗОЛОТОМ З КИЇВСЬКОГО БАНКУ ЗАКОПАЛИ ПІД МИРГОРОДОМ

Історичне минуле нашого краю потребує детального вивчення та осмислення.

/Files/images/Тітарєва.jpgНавіть про події, котрі відбувалися у середині минулого століття ми мало що знаємо. Особисто мене зацікавила історія, пов’язана із бомбардуванням німецькими

льотчиками автоколони із цінностями банку. Ця автоколона рухалася із Києва в бік Гадяча. Везли гроші, золото та інші цінності . Але неподалік вузлової станції Ромодан ця колона потрапила під обстріл німецьких літаків.

То ж ми вирішили більш детально дізнатися про ці події. Спілкувалися із старожилами, побували на місці подій. І відзняли кілька годин відео матеріалу.

Правда, коли востаннє поїхали для зйомок під Червоні Пологи, то потрапили під дощ. А ще як на зло зламався від поривів вітру зонтик. Так що нам було "весело».

Але відео матеріал ми відзняли. Коли почали працювати над сюжетом, то в кінцевому результаті вийшов невеличкий фільм. Хоч, думаю, він буде і цікавим, і пізнавальним.

Від редакції. Створення даного фільму стало можливим завдяки підтримці творчої групи"Два фотографи + телеоператор по ціні одного"(Зйомка весіль; дитяча, репортажна фотосесія; створення телесюжетів та відеокліпів. Тел. 0638512703)

Золото із Київського банку закопали під Миргородом

Кiлькiсть переглядiв: 291

Коментарi

  • Андрій

    2014-04-17 09:04:28

    КЛАС!!! СОЗДАТЄЛЯМ РЕСПЕКТ!!! НЕ ХУЖЕ СТБ ЧИ ІНТЕРУ...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.