Свято Першого вересня у школах міста

Наші кореспонденти підготували серію інформаційних матеріалів та фото-відеорепортажів із урочистостей, присвячених Дню знань.

День знань у ЗОШ № 5

День знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і /Files/images/Олександра Грядунова ориг.jpgОлександра Грядунова, кореспондентзагальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з ще не зовсім зрозумілим почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на величезному шляху знань, а новоспечені студенти вперше вступають у доросле життя. Учні шкіл міста знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули.У МСШ №5 дуже урочисто та цікаво провели свято Першого вересня.

По закінченні святкового дійства я поспілкувалася із кількома його учасниками.
«Мій внучок з великим задоволенням готувався до цього свята. Всю нашу родину запросив на свій «Перший дзвоник».
Сподіваюся, що всі 11 років він буде з таким же задоволенням йти до школи»– говорить Гаркавинко Г.М.
«Мені дуже подобаються свята. Це мій «Перший дзвоник». Я дуже задоволений ним і запам’ятаю цю подію. Найбільше мені сподобалося йти зі старшокласниками до Вічного вогню», – пояснює учень 1-А класу Педан Сергій.

Свято Першого дзвоника у гімназії ім. Т.Г. Шевченка

Перший день навчального року. У цей день ми вітаємо наших /Files/images/Анастасія Дородна ориг.jpgАнастасія Дородна, кореспондентлюбих вчителів та ділимося враженнями про літні канікули.
Я поцікавилася в учнів, чи хочеться їм знову сідати за парти та які враження залишилися від літнього відпочинку.
Рафаель Хачатрян:
"Чи хочу я йти до школи? Скоріш за все так, адже сидіти вдома вже набридло.
За це літо мені найбільше запам’яталося те, що до мене в гості приїхали мої бабуся і дідусь, яких я не бачив 8 років".
Варсік Айвазян:
"Я не дуже хотіла йти в школу. Мабуть тому, що з’явилися нові уроки, а особливо мені не подобається те, що першим уроком у понеділок поставили фізкультуру.
За час літніх канікул я отримала море емоцій та вражень, зокрема побувала на морі, з’їздила на свою батьківщину".

Першовересневе свято у середній школі № 1

1-го вересня 2013 року у Миргородській школі №1 відбулося /Files/images/Олена Тітарєва.jpgОлена Тітарєва, кореспондентграндіозне свято першого дзвоника.
Але , мабуть, найбільше цьому дню раділи ті, хто вперше переступив поріг школи. Адже вони тепер стали членами великої шкільної родини. І для них все було цікавим та незвичайним.
Я поцікавились у батьків враженням від свята та скільки коштувало знарядити дитину до школи.
Ось що розповіла Любов Отрак:
" Син Женя у нас тепер першокласник. Загальне враження від свята добре. Все було весело, цікаво, навіть захоплююче, але в той же час і хвилююче.
На підготовку до школи довелося витратити більше тисячі гривень. Що до першої вчительки, то також все чудово. Дітям вона подобається , то ж і батьки задоволені."

Свято першого дзвоника у ЗОШ № 9

/Files/images/сш 5 ориг 2.jpgДень знань у ЗОШ № 5. Автор: Олександра ГРЯДУНОВА/Files/images/сш 5 ориг-4.jpgДень знань у ЗОШ № 5. Автор Олександра ГРЯДУНОВА/Files/images/СШ № 6-1.jpgСвято 1 вересня у гімназії ім.Т. Г. Шевченка. Автор: Анастасія ДОРОДНА/Files/images/СШ № 6-2.jpgСвято 1 вересня у гімназії ім. Т. Г. Шевченка. Автор: Анастасія ДОРОДНА/Files/images/Крістіна Подать.jpgСвято першого дзвоника у ЗОШ № 1. Автор: Крістіна ПОДАТЬ/Files/images/Крістіна Подать-2.jpgСвято першого дзвоника у ЗОШ № 1. Автор: Крістіна ПОДАТЬ/Files/images/Крістіна Подать-1.jpgСвято першого дзвоника у ЗОШ № 1. Автор: Крістіна ПОДАТЬ



Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.