Із 31 пораненого вже померли 15 осіб

На Донеччині внаслідок обстрілу табору прикордонників і військовослужбовців17 червня було поранено 31 особу. Із 02.00 до 02.40 17 позиції прикордонників та військовослужбовців Збройних сил в /Files/images/Дадачко.jpgрайоні населеного пункту Олексіївське були обстріляні масивним вогнем з 8 мінометів. На сьогоднішній день померли 15 осіб.

З кожим днем все більше молодих та дужих чоловіків помирають під ворожими обстрілами . Їх матері , жінки і діти залишаются сам на сам із своїм горем. Однією з таких жінок є моя знайома Анна Ігорівна.

– Милуло близько двох тижнів зі дня смерті мого чоловіка Олега. Проте мені здається , що біль із кожним днем стає все пекельнішим , мене намагаются підбадьорити рідні проте здаєтся , що я вже зовсім забула як сміятись . Ми ще такі молоді, наше життя ще тільки почалось,– крізь сльози говорить жінка. Так, дійсно Олег з Анною були ще досить молодими . Йому у цьому році виповнилося 29 років, а Анні незабаром має виповнитися 28-ім.

Вони вели активний образ життя : подорожували , займались громадською діяльністю . Коли я востаннє їх бачила разом , вони мали безліч ідей , задумів . Щаслива пара збиралась летіти на Мадагаскар. Проте Олега забрали в Слов'янськ . Звідти молодий та перспективний юнак так і не повернувся . Нещодавно у Анни було День народженя. Вони повинні були в цей день відправитись у подорож , але смерть раптово порушила всі плани. Я розповіла вам цю сумну історію для прикладу. Адже уже не одна скалічна доля, не одна нездійснена мрія були поховані під шаром жорстокості збоку Російської Федераціі . Їх життя незакінчені як незакінчені і фрази ,що не встигли донести до нас вуста померлих солдатів, зімнувшись навіки .

Хіба для цього українці стояли на Майдані? . Нашу країну поставили на коліна , закрили їй очі чорною хусткою .

Ось вже вбивця заніс над головою меч. Ще секунда і голова жертви може впасти з плеч . Тож устань, Україно, з колін! Живи та процвітай, моя ненько !

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.