Чим займаються наші діти? АБО НАРКОТИКИ ПРОДАЮТЬ ПО 80- 100 ГРИВЕНЬ

Звички бувають різні, вони поділяються на шкідливі та ні, набуті чи ті, що ми засвоїли із дитинства.
Насьогодні важливою проблемою є наркотики, куріння та алкоголь. Я б хотіла /Files/images/Діана Бойко.jpgДіана Бойко, кореспондентпоговорити про перше.
З кожним роком в Україні все більше з'являється важко хворих в тому числі і наркозалежних. Проблеми в сім'ї, з друзями чи в особистому житті - все це для підлітка стає поштовхом до вживання алкоголю чи наркотиків.. Спершу людина відчуває полегшення, проблеми ніби відходять на інший план, все стає більш приємним та захоплюючим, відчуваєш кайф. Потім вирішуєш рослабитися ще... Виникає залежність. Уже важко втриматися, а коштів не вистачає!
Наркомани виносять з дому речі, продають їх, ідуть на крадіжки і не знають, як зупиниться. Це зробити стає дійсно важко. Починається ломка, депресія. Хвороба прогресує, з'явлються рани від уколів - дуже болюче та неприємне відчуття!
Так, наприклад, я знаю хлопця, який приймав наркотики. То ж вирішила із ним поговорити про це його старе "захоплення".

"У мене просто почалися проблеми. У 16 років я залишився сиротою, жив з бабусею. Вічна напруга та суперечки давали про себе знати. Я став дратівливим, зв'язався не з тією компанією, вони мені й запропонували спробувати. Перший раз ми просто покурили план, а через певний час цього стало замало і я приймав "колеса", тобто таблетки. Через півроку я остаточно підсів. Після випадку з галюцинаціями мене змусили піти до лікарні, там поселили в диспансер. Було відчуття ніби мене ламає, я не міг спокійно влежати в ліжку, кидало то в жар, то в холод, мандраж. Ледве не дійшло до самогубства. Пройшло більше року, але всі ці жахи пам'ятаю досі", - пояснює мій знайомий.

До речі, особисто знаю хлопців, що курять план. Вони думають, що це ні до чого страшного не приведе, до того ж купують наркотики недорого, як вони виражаються, лише по 80-100 грн. І навіть не здогадуються, чим це може закінчитись. Тож думайте про своє майбутнє, адже здоров'я за гроші не купиш!
Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.