День Незалежності. Фоторепортаж миргородської журналістки із параду у Києві

Зараз ми знаходимося в Києві на Хрещатику. Тут має відбутися військовий парад на честь 23-ої річниці Незалежності нашої держави.
Україна проходить найважчий час своеї Незалежності.
О 10 годині ранку прибуває Президент України Петро Порошенко .
Строєм стоять військові. Ось виносять державний прапор України. Лунає/Files/images/Бехтер Блоги.jpg державний Гімн.
Присутні емоційно підспівують. Далі лунає команда струнко. Наступає хвилина мовчання у честь загиблих героїв Небесної Сотні. Напружений момент, у багатьох сльози на очах.
Слово надають президенту Петру Порошенку. Звертається до воїнів, матросів, офіцерів, солдатів.
"Події цього року війдуть в нашу історію, як війна. На захист країни піднялися всі. Від малого до старого. У виснажливих боях народилося нове українське військо. Ми будемо вшановувати захисників своєї країни, а не чужої!"-говорить Петро Порошенко.
"Хочу низько вклонитися всім жінкам, хто втратив чоловіка чи сина, які чекають на їхнє повернення. Виношу подяку їм. Війна повторно прийшла з горизонту, з якого її не чекали",– говорить президент.
Цього року буде виділено мільярди гривень на наше військо,на його оновлення, буде закуплена нова техніка. Це наше право вільно жити на своїй українській землі. Ще ніколи люди не відзначали цей день так щиро й віддано.
Далі по головній вулиці Києва проходить військовий парад.
Для мене було здивуванням, коли ми зустріли навіть негра в вишиванці. Нам вдалося поспілкуватися із киянами та гостями міста. Враження від параду у кожного свої.
" Взагалі то парад мене дуже вразив. Було гарно. Але як так може бути, що люди там воюють, а ми тут відмічаемо та святкуємо",– пояснює мешканка Луганська Любов Давиденко.
Каже, в Києві вже кілька тижнів. Роботу знайшла через Інтернет та переїхала жити в Київ.
"Прикро те, що ніхто не збирається думати про людське життя та нашу долю, тобто самим доводиться виживати. Довелося збирати речі та взяти саме необхідне", –говорить жінка.
Після параду розпочався святковий концерт та народні гуляння.

/Files/images/парад-7.jpg/Files/images/парад-8.jpg/Files/images/парад-1.jpg/Files/images/парад-10.jpg/Files/images/парад-11.jpg/Files/images/парад-4.jpg/Files/images/парад-5.jpg/Files/images/парад-9.jpg/Files/images/парад.jpg/Files/images/парад-6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

  • Свершилось !

    2014-10-02 17:02:03

    Ополченцы Донецкой Народной Республики заявили о завершении активной фазы операции по освобождению аэропорта Донецка. Большая часть силовиков уже уничтожена. Сейчас завершается зачистка некоторых сооружений на территории аэропорта,где,в озможно, еще остались украинские солдаты.Однако о полном контроле над аэропортом ополченцы готовы говорить лишь после того,как им удастся отбросить противника как минимум на 15 километров от него.Поэтому после полной зачистки воздушной гавани армия Новороссии начнет теснить украинские войска от северной части Донецка,чтобы не допустить повторения обстрелов мирного населения со стороны ВСУ...

  • К1

    2014-10-02 14:15:53

    02.10.2014 -Россия и Иран планируют перейти во взаимных расчетах с доллара на рубль и риал, заявил во вторник президент совместной ирано-российской торговой палаты Асадолла Асгар Олади. Как сообщает агентство ИРНА, в своем выступлении в ходе 46 заседания Тегеранской палаты торговли, промышленности, горнорудной промышленности и сельского хозяйства он сообщил, что Центральный банк Ирана в настоящее время изучает возможность замены долларов США на иранскую валюту и рубли РФ в своих взаимных торговых обменах с Российской Федерацией...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.