Краєзнавчий музей запрошує на цікаву фотовиставку

/Files/images/Пасько.jpgМарина Пасько, кореспондент 12 вересня 2013 року у краєзнавчому музеї відбулося відкриття фотовиставки вихованців Миргородської станції юних техніків.
Її учасниками стали ( не побоюсь цього слова) 5 майстрів фотографії: Вікторія Гичкаленко , Крістіна Подать, Катерина Вороніна , Олег Самсоненко і Микола Марченко. Гості фотовиставки були дуже розчулені побаченим та зовсім юним віком фотографів.
Миргородський фотограф Володимир Балацький, побувавши на виставці, констатував, що вражений високим професійним рівнем фотографій.
«Я займаюся фото лише 1 рік, але це не завадило мені отримати за цей час певний рівень знань та взяти участь у фотовиставці. Прагнення працювати нас ніколи не покине, так що думаю, це не остання виставка в нашому житті!» – говорить Катерина Вороніна. Поспілкувалися ми і з гостями фотовиставки.

Фотовиставка

« Виставка нам дуже сподобалась, ми відвідали її всім класом і були дуже вражені побаченим. Кожне фото по своєму цікаве та оригінальне»– пояснює Литвинова Ольга Анатоліївна.
До речі, фотовиставка працюватиме ще місяць. Тож запрошуємо всіх у світ прекрасного.
Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.