Повернутися до звичайного режиму

Росія хоче від України $1 млрд за «обстріл» своєї території - миргородка

Виявляється, російська пропаганда набула такого цинізму, що найбільша брехня стає для громадян Росії реальністю.
Сьогодні в телефонному режимі спілкувалася із родичкою, котра мешкає у Ростові. Вона, хоч і не повністю, але підтримує дії російської влади. Розповіла, що їхні ЗМІ зараз тиражують інформацію про /Files/images/Діана Бойко.jpgпозов до України за обстріл українськими військами російської території.
«Депутати Державної думи РФ планують подати позов до України в міжнародні суди за обстріл Росії з боку України», - саме так говорилося в головних новинах Росії. Депутат Держдуми Роман Худяков уже направив запит до Слідчого комітету Росії Олександру Бастрикіну про надання матеріалів слідства про «обстріл» з боку України території Ростовської області. В результаті систематичних обстрілів, як говорить російське телебачення, є "загиблі, поранені, майну росіян завдано шкоди і їх життя постійно знаходяться під загрозою".
Далі йде інформація, що черговий снаряд, який прилетів з боку України, розірвався 4 вересня в районному пункті пропуску «Волошине»Ростовської області. «До цього прикордонні території регулярно піддавалися обстрілу з боку України як артилерією, так і зі стрілецькою зброєю», - так говорив депутат Роман Худяков на прес-конференції.
Вішати «лапшу» російські ЗМІ уміють. І чомусь жодного слова, що на території України зараз воюють тисячі військовослужбовців російської армії. І з « Градів», танків, важкої артилерії знищують населені пункти у Донецькій та Луганській областях, вбиваючи чи калічачи мирних жителів. В тому числі і дітей.
І головною країною-агресором останні роки є Росія. Згадаймо Придністров’я, Грузію, Абхазію, Крим. І ця країна, тобто Росія, на даний момент скаржиться на свою чергову «жертву», тобто Україну.
Кiлькiсть переглядiв: 300

Коментарi

  • Снимают ВСЁ

    2014-10-02 18:32:25

    руб - 49% И студенту, и пенсионеру эта роскошь по карману! 2990.00 руб 6000.00 руб - 50% Это телефон в форме часов! По многочисленным просьбам представляем Curren Luxury! Командирский турбийон для мужчин со стержнем! Донбасс.Центр Сегодня, 18:48. Просм.: 946. Комм.: 1 Эксперт: Украинцы снимают со счетов все средства мне нравится! +8 расстрелять Эксперт: Украинцы снимают со счетов все средства Банковская система Украины находится в очень тяжёлом положении. Население в панике снимает со счетов все средства...

  • K1

    2014-09-29 00:06:39

    Cделано в России ***- Наберите в инете на Яндексе : Лента новостей сделано в России - Сделано у нас.........

  • K1

    2014-09-28 23:23:28

    + И пожалуй ,самые интересные новости ....Освещение общей ситуации в мире: геополитика, войны, политика, экономика, промышленность, армия. ***- Наберите в инете на Яндексе : Политикус - Politikus.ru.........

  • K1

    2014-09-28 23:18:52

    + Реальные новости из Новороссии : ***- Наберите в инете на Яндексе : Новости | Русская весна...

  • я

    2014-09-10 16:35:09

    Чого ви брешете,шо це за заголовок? тут же нічого проМиргород немає,жах......

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.