ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО УЧНІ ШКОЛИ ЗА ПРОДАНІ СОЛОДОЩІ ВТОРГУВАЛИ 3314 ГРИВЕНЬ

У день Святого Миколая в навчальних закладах Миргорода запланували проведення різних заходів.

Зараз я знаходжусь у їдальні Миргородської спеціалізованої школи № 5. Тут проводять благодійну ярмарку. У ямарку беруть участь учні 1-11 класів. Очі розбігаються від представлених на ярмарку кондитерських виробів і різних компотів, соків, желе.

–В рамках акції «Святий Миколай в кожній оселі» ми не могли забути про учасників АТО, про тих бійців які захищають мирне небо в нас над головою. В рамках цієї акції було проведено ярмаркау – розпродаж солодощів, кошти від якої будуть передані для потреб учасників АТО. Також учні початкових класів намалювали свої малюнки, привітання, листівки , які також зігріють душу нашим бійцям. А учні середніх класів робили витвори своїми руками : різні браслетки , янголят, прапорці, які також передамо в АТО,–розповідає заступник директора школи по виховній роботі Олена Ярославська. /Files/images/Джунь.jpg

Зараз я також пройдуся між імпровізованими торговими рядами.

– Скільки коштує це тістечко?- цікавлюся?
–Тістечко «Ялинку» я продаю за 4 гривні. Купуйте, не пожалієте. Залишилося одне. Чотири вже купили.

Також я взяла кілька інтерв’ю у покупців.

– Я купила піццу, кекс і торт . Ще я бачила продають дуже гарні українські кекси з написами «Слава Україні, – пояснює Євгенія Замчевська, учениця 11-А класу.

А ось продає свої вироби «Святий Миколай»… Зараз поцікавимось, як у нього справи.

–Продаю печиво, зроблене моєю мамою, допомагаю своєму молодшому брату. Ми тільки почали торгувати, так що торгівля йде ще не дуже,– пояснює Владислав Соснов.

За час проведення ярмарки учні 5 школи вторгували для потреб учасників АТО 3314 гривень.

/Files/images/школа 5.jpg/Files/images/школа 5 -1.jpg/Files/images/школа 5-2.jpg/Files/images/школа 5-3.jpg/Files/images/школа 5-4.jpg/Files/images/школа 5-5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.