Повернутися до звичайного режиму

Учитель підпалив школу і уважно спостерігав за діями учнів. Або як сміються діти

Днями у Миргороді в Центрі естетичного виховання зібралася молодь району , щоб позмагатися у КВК . Адже відомо , що сміх додає життя , робить світ яскравішим , веселішим ,розфарбовує сірі будні .

Цьогорічна зустріч команд не звичайна – ювілейна. Двадцять років крокує КВК містами і селами нашої області , допомагаючи все новим і новим поколінням виявити талант , артистичні здібності , кмітливість , дотепність , знання та розум , почуття гумору , швидкість реакції Оплесками зустрічають глядачі команди « Броколі» Комишнянської середньої школи, «Шалені діти» Зуївцівської середньої школи , « Атас» Великосорочинської середньої школи, « Модерн» Кибинської середньої школи , « Красавчики» Петрівцівської середньої школи, « Формула щастя» Полив’янського навчально- виховного комплексу .

Оцінювання виступів команд здійснюють за такими критеріями: актуальність матеріалів та їх відповідність віковій тематиці; розкриття теми ; художній рівень виконання ; оригінальність постановки , імпровізація , дотепність; кмітливість учасників ; акторська та виконавська майстерність ; артистизм виконання та гумор ; дотримання належних морально-етичних норм ; якість музичного оформлення ; логіка мислення ; мова , дикція ; сценічна культура ; дотримання тематики та встановленої хронології ; /Files/images/Інна Горбовцова.jpg зовнішній вигляд виконавців.

Після представлення учасників серед капітанів проводять жеребкування та визначають послідовність виступу команд .

Перший конкурс - « Візитка». Починає його команда « Формула щастя» і досягає мети - у глядачів веселі обличчя , щирі посмішки . Швидко біжить час. Веселий настрій дарують і представники інших команд . Назва наступного конкурсу - « Біатлон « . Його проводять у формі жартівливих шкільних новин від кожної команди .

Ось зі сцени звучить черговий жарт.

«На уроці української мови учням загадали скласти твір на тему: « Якби я був директором» . Усі захоплено працюють , лише один учень байдикує .

–А ти , Вовочко , чому не пишеш ?– цікавиться учитель.

– Секретаря чекаю».

Або : «Учитель ОБЖ підпалив школу і уважно спостерігав , хто не прочитав восьмий параграф».

Чи : «За 20 років роботи нашої школи загинули або зникли безвісти мільйони нервових клітин наших учителів».

Зрозуміло , мети досягає той , хто не знає перепочинку . Тож після конкурсу « Біатлон» оголошують третій – заключний . Це домашнє завдання на тему « 20 років не до уроків».

Усі команди сумлінно підготувалися до нього , тож демонструють і виконавську майстерність, і кмітливість, і дотепність.

І ось вирішальна мить . Команди шикуються на сцені . Лариса Бруцька , методист Миргородського районного відділу освіти , висловлює подяку всім учасникам і оголошує переможців .

Команда « Модерн» Кибинської ЗОШ отримує 3 місце . Другою стала команда « Броколі» Комишнянської ЗОШ . Перше місце журі присудило команді «Атас» Великосорочинської ЗОШ..

По закінченні конкурсу я взяла коротеньке інтерв’ю у його учасників.

–Задоволена грою своєї команди ?- запитую у Червоненко Марії, капітана команди Великосорочинської ЗОШ .

– Звісно , ми дуже старалися , багато працювали , тож і добилися жаданої перемоги. –Розкажи про підготовку до гри вашої команди ,– звертаюся до усміхненої дівчини. Нею виявилася Владислава Заболоцька , учениця Петрівцівської ЗОШ.

– Ми теж добре готувалися, але, можливо , нам цього разу трохи не пощастило . Та ми збагатилися досвідом і наступного разу постараємося виступити набагато краще.

– А як вам вдалося взяти участь у КВК, адже у Комишнянській школі не одна команда ?- запитую у Пестича Владислава .

– Дійсно не одна. . За два тижні до цього відбувся шкільний турнір , у якому першість здобула наша команда « Броколі» . Як переможцям нам запропонували взяти участь у районному КВК. І ось – 2 місце.

Від себе додам, не дивлячись, що конкурс тривав більш як 3 години, кореспондентам нудьгувати не довелося. Ми не лише отримали заряд бадьорості, а й поспілкувалися із цікавими особистостями різних шкіл району.

/Files/images/kvk/КВК-13.jpg/Files/images/kvk/КВК-1.jpg/Files/images/kvk/КВК-10.jpg/Files/images/kvk/КВК-12.jpg/Files/images/kvk/КВК-11.jpg/Files/images/kvk/КВК-14.jpg/Files/images/kvk/КВК-15.jpg/Files/images/kvk/КВК-16.jpg/Files/images/kvk/КВК-2.jpg/Files/images/kvk/КВК-3.jpg/Files/images/kvk/КВК-4.jpg/Files/images/kvk/КВК-5.jpg/Files/images/kvk/КВК-6.jpg/Files/images/kvk/КВК-7.jpg/Files/images/kvk/КВК-8.jpg/Files/images/kvk/КВК-9.jpg/Files/images/kvk/КВК.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 486

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.