Повернутися до звичайного режиму

Сучасний світ щодня кидає виклик людству

У час надшвидких технологій суспільство потребує розумних та освічених людей. Насамперед це стосується молоді, бо саме теперішнім школярам належить майбутнє. І для порозуміння в цьому світі конче потрібна англійська мова.

За вікном ще холод, а в Миргородській гімназії ім. Т. Г .Шевченка на декілька днів встановилась лондонська погода та з’явився оксфордський акцент .

/Files/images/korespondenti/Чечельницька.jpg Вчителі іноземної мови разом з учнями влаштували дні англійської мови. Для найменших школярів підготували веселе свято , на якому співали сучасні англомовні пісні, декламували вірші та змагалися у мистецтві вимови англійських скоромовок.

Учні середніх класів підготували театралізовані сценки з улюблених англійських та американських дитячих творів.

На дверях приміщень разом зі звичними словами на укаінській мові були написані ще й англійські. Наприклад: Математика- Mathematics. Так учні гімназії швидко вивчили назви предметів на аглійській мові. Але головний сюрприз- веселе свято для найменших школярів , на якому співали сучасні англомовні пісні, декламували вірші та змагалися у мистецтві вимови англійських скоромовок. Учні середніх класів підготували театралізовані сценки з улюблених англійських та американських дитячих творів. Всіх вразила лялькова вистава учнів 5-Б классу.

Лялькові герої відомих казок принесли величезне задоволення , отже, аплодисменти «англійському театру» не вщухали дуже довго.

Ось що говорить учениця 8 класу Катя Шпірна:

–Я в захваті, ляльковий театр був цікавий не лише учням молодших класів, а й мені. Періодично з’являлося відчуття, що ти разом із героями переживаєш якісь драматичні колізії.

Головний режисер та сценарист свята– Пасічник Світлана Андріївна. Вона пояснює:

–Дуже важливо з самого початку зацікавити дитину, показати всі переваги володіння іноземною мовою. Зробити так, щоб досить нелегкий процес навчання був веселим та цікавим, максимально відійти від нудних уроків. Саме з метою популяризації англійською ми і організували дні англійської мови. Результат перевершив всі наші сподівання – в залі не було жодного вільного місця, діти з радістю приймали участь у підготовці свята, активно підтримували всіх артистів, аплодували, підспівували та, навіть, танцювали! А наша лялькова вистава взагалі мала шалений успіх! Ми з моїми учнями 5-Б класу вже думаємо зробити постійно діючий ляльковий театр.

По закінченні дійства мені вдалося зібрати декілька вражень.
Ліза
, 6 клас: «Мені сподобалася дівчинка з скоромовкою, вона читала напам`ять так швидко, що всі затамували подих»
Юля
, 9 клас: «Коли хлопці та дівчала читали напам`ть вірші, я згадала, шо коли вчилася в 5 класі, то теж іх вчила, але зі сцени жодного разу так і не розповідала».

То ж, як бачимо, англійська мова у гімназії ім. Т.Г. Шевченка дійсно стає популярною.

/Files/images/gmnazya/гімназія-а.jpg/Files/images/gmnazya/гімназія-б.jpg/Files/images/gmnazya/гімназія-в.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 439

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.