МИРГОРОДЩИНА ЗУСТРІЛА СВОЇХ ГЕРОЇВ

Днями зустрічали демобілізованих бійців та командирів 16-го територіального окремого батальйону 92 бригади, котрі брали участь у бойових діях в зоні АТО під Щастям. Церемонію зустрічі організували на площі біля приміщення обласної ради.

Потім представники територіальних громад Миргородщини запрошують демобілізованих бійців /Files/images/korespondenti/Чечельницька.jpg Миргорода та Миргородського району у автобус. Перед Миргородом автобус із бійцями вже чекає машина ДАІ для почесного супроводу. Автобус проїздить півкілометра і зупиняється. Бійці шикуються перед знаком «Миргород» і на пам'ять фотографуються на його фоні.

Церемонію вшанування наших земляків продовжують у актовій залі Миргородської районної ради.

До присутніх звертається голова Миргородської районної ради Анатолій Карбан:

– Шановні захистники , ви почесно і відважно виконали свій обов`язок та поправу заслуговуете на повагу всіх, кого ви захищали. На вас чекають обійми коханої жінки, затишок рідного дому, теплі усмішки тих, про кого ви мріяли за час своєї служби. До вас з повагою ставитимуться люди, з якими ви сядите за один стіл, з ким ви розділите свої спогади, тобто всі ті, за кого ви вистояли в кривавій війні.

Шановні захистники , ми знаемо, що ви дійстно здобули гарну підготовку та військовий фах, який ви набули за весь час нелегкоі військової служби. Ми впевнені, коли держава попросить про допомогу, то ви знову станете на її захист. Оскільки в цій війні ми зішлися з підступним ворогом. Зараз гарні слова вітання та дарунки для вас. Ви стояли за всіх нас, ми шануємо вашу відданість, відвагу.
Далі слово бере Юрій Коваленко, голова Миргородської райдержадміністрації. Дякує бійцям за ратний подвиг та бажає здоров’я і здійснення всіх життєвих планів на майбутнє. Потім просить пом’янути хвилиною мовчання бійців, що загинули у боях .

– Ми зробимо, як чиновники, все, щоб надати вам допомогу, яку ви потребуватимете. Кабінети всі будуть відкриті, бюрократизму не буде . Сьогодні ми запросили керівників служб, які будуть в цьому допомагати. Тож якщо будуть питання, або проблеми, звертайтеся. Ми завжди раді вас бачити,– говорить Юрій Коваленко.

Потім до присутніх звертається Віталій Сєров, один із координаторів «Єдиного координаційного центру із надання допомоги «Патріоти Миргородщини»:

– Хочу подякувати вам за те, що ви зробили, що захищали наші домівки, сім’ї , поки ми були вдома . Ви, ризикуючи своїм життям, кожного дня давали нам можливість мирно працювати, ростити дітей, займатися своїми справами. Я хочу від себе особисто, від своєї волонтерської організації подякувати вам. Шлях додому був нелегким. Ми всією громадою, кожен миргородець прагнув, щоб ви повернулись цілими , неушкодженими. Багато волонтерських організацій, не тільки наша, приклали задля цього багато зусиль. Якщо до когось наша допомого не дійшла особисто, то вибачте. Але повірте, ми намагалися і намагаємось зробити все, що в наших силах.

Далі миргородець Василь Гордієнко, один із демобілізованих бійців, від імені своїх побратимів дякує всім за підтримку та допомогу.

/Files/images/uchasniki_ato/Ато.jpg/Files/images/uchasniki_ato/ато-1.jpg/Files/images/uchasniki_ato/ато-2.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-3.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-4.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-5.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-6.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-7.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-8.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-9.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-10.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-11.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-12.jpg/Files/images/uchasniki_ato/Ато-13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.