Дивись, як хом’ячок барабан крутить, – учасниця виставки

У Миргороді провели «День юного натураліста» Організували його в Центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді провели «День юного натураліста».

– Сьогодні презентуємо роботу нашого закладу. Розповімо, що у нашого му закладі працює 3 відділи: рослинний, тваринний та екологічний . Діти познайомляться із мешканцями тваринного відділу, поспілкуються із живою природою. Також мають змогу познайомитися із екзотичними /Files/images/Катерина жук.jpg тваринами. Маємо шиншил, колекцію декоративних кроликів, – пояснює директор ЦЕНТУМу Лариса Хабоша.

У фойє зробили виставку тварин та птахів, поробок гуртківців ЦЕНТУМу, а також овочів, вирощених на навчальних ділянках.

–Дивись, як хом’ячок барабан крутить, каже захоплено дівчинка своєму меншому братику.

Біля клітки із хом’ячком постійно товпляться діти, споглядаючи за роботою тваринки.

Хвилин через 10 організатори просять дітей йти на подвір’я, де має розпочатися святкове дійство.

–Якщо ти сам чогось не знав робити, а хочеться навчитись усьому, то знання , уміння, навички творити тобі дадуть в будинку ось цьому. Для тих, хто хоче знати як зберегти природу, як посадити квітку, як проводити дослідницьку роботу, як збирати лікарські рослини, як доглядати за тваринами відкриті наші двері, – звучить від мікрофона.

Вихованці ЦЕНТУМу глядачам представляють роботу своїх гуртків.

Потім проводять посвяту у юні натуралісти дітей, котрі вперше переступили поріг цього навчально-виховного закладу та для всіх бажаючих організовують екологічний квест.

У ЦЕНТУМі працюють 3 відділи: рослинний, тваринний та екологічний. Тобто любителі природи, квітів і всього прекрасного, пов’язаного із природою, можуть знайти тут заняття до душі.

/Files/images/ц-1.jpg/Files/images/ц-2.jpg/Files/images/ц-3.jpg/Files/images/ц-4.jpg/Files/images/ц-5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.