НА ГУРТОК « М’ЯКА ІГРАШКА» Я ХОДЖУ УЖЕ 6-ИЙ РІК, – ВИХОВАНКА СЮТ

На станції юних техніків провели церемонію нагородження кращих вихованців цього позашкільного навчально-виховного закладу грамотами. На церемонію нагородження запросили як гуртківців, так і їхніх батьків.

/Files/images/korespondenti/Помарнацька Каріна.jpg

На цьому заході побували і кореспонденти агентства «Фоторепортер». Ведучими на дійстві були вихованки СЮТ Юлія Пасько та Тетяна Самойлова.

Про досягнення, успіхи кожного із гуртківців, котрі отримували грамоти, розповідали їхні керівники. То ж церемонія нагородження пройшла у щирій, доброзичливій атмосфері. Ось біля столу із апаратурою ще одна вихованка цього позашкільного навчально-виховного закладу. Зараз із нею поспілкуємося.

–Я на сьогоднішньому заході у ролі звукорежисера. А взагалі на гурток «М’яка іграшка» ходжу вже 6-ий рік. Мені тут подобається. Приємно, коли через кілька занять можна побачити наслідки своєї роботи, – розповідає Яна Ксьонз.

Детальніше про захід у "РепортажІ із церемонії нагородження гуртківців у СЮТ. АВТОР: Валерія БОГИНЯ

По закінченні офіційної частини ми поспілкувалися й із директором цього позашкільного навчально-виховного закладу Андрієм Коморним.

Він пояснив, що захід присвятили нагородженню найкращих гуртківців грамотами. Захід підготували самі діти. Його провели з метою популяризації позашкільної освіти у нашому місті, а особливо популяризації серед учнів Станції юних техніків.

По закінченні церемонії нагородження для присутніх організували конкурси, дискотеку та солодкий стіл.

/Files/images/vistavka/СЮТ- 1с.jpg/Files/images/vistavka/СЮТ-10с.jpg/Files/images/vistavka/СЮТ-2сс.jpg/Files/images/vistavka/СЮТ-5 с.jpg/Files/images/vistavka/СЮТ-6 с.jpg /Files/images/vistavka/СЮТ-7 с.jpg/Files/images/vistavka/СЮТ-8 с.jpg/Files/images/vistavka/СЮТ-9 с.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 280

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.