МАЙБУТНІЙ КАНДИДАТ У ПРЕЗИДЕНТИ МАЛЮЄ, ГРА НА САКСОФОНІ ТА ТАНЦЮЄ

Сьогодні у середній школі № 1 відбулася презентація програм кандидатів на посаду президента школи.

/Files/images/korespondenti/Стельмашова.jpg Учні, які висунули свою кандидатуру на цю посаду, ознайомили всіх зі своїми намірами та пропозиціями. У цьому році таких учнів було всього двоє - це восьмикласник Шумейко Арсен та учениця 10 класу Мотиляк Юлія.

Презентацію провели в актовому залі. На ній були присутні учні 8 –11 класів.

Кандидати на посаду президента школи по черзі розповіли про себе та продемонстрували відеоролики, що стосувалися як їхньої біографії, так і майбутніх кроків на посаді президента.

По закінченні заходу ми взяли коротенькі інтерв'ю у кандидатів.

– Я один із кандидатів на посаду президента школи №1 імені Панаса Мирного. Моїм головним завданням є створити сім міністерств, які будуть відповідати за культурно- масову та спортивну роботу у нашій школі, звичайно, все з моєю допомогою. Я маю багато хобі і декілька з них можу назвати. Вже восьмий рік поспіль ходжу до театру “Браво”, який знаходиться в Центрі естетичного виховання і мені це дуже подобається. Нещодавно закінчив школу малювання провчившись там шість років. Маю диплом про закінчення школи на відмінно. Ще я граю на саксофоні. Також мені дуже подобається грати на фортепіано. чим я вже займаюсь шостий рік. Ще нещодавно записався на танці в народний колектив “Променад”. Я навіть не задумуюся чи вистачить мені часу на все це, він сам звідкілясь береться. Але все встигаю,– розповідає Арсен Шумейко.

Натомість Юлія про своє бачення роботи призидента розповіла так: “Я Мотиляк Юлія Юріївна. Учениця 10 – А класу Миргородської ЗОШ першого - третього ступеню №1. Я ходжу на народні танці в ансамбль ”Променад”. Яким я бачу майбутнє своєї школи? Це напевно всесторонній розвиток дітей. Більше всього цікавого, більше різних заходів. Та найголовніше, щоб вчителі та діти були єдиним цілим як у навчанні, так і у дозвіллі.

До речі, вибори президента школи відбудуться вже цього четверга. То ж кандидатам на цю посаду бажаємо успіхів.

/Files/images/kvk/през.jpg/Files/images/kvk/през-1.jpg/Files/images/kvk/през 2 ориг.jpg/Files/images/kvk/през-3.jpg/Files/images/kvk/през-4.jpg/Files/images/kvk/през-5.jpg/Files/images/kvk/през-6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.