МИРГОРОДЦІ ЯРМАРКУВАЛИ НА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ЯРМАРКУ

Минулої суботи в Миргороді провели сільськогосподарську ярмарку. Організувала її обласна організація Аграрної партії України. На цей ярмарок сільгосппідприємства та фермери представили як овочеву продукцію так і борошно та цукор, м’ясо і олію, мед та виноград.

/Files/images/korespondenti/Влада Хмеленко.jpg – Сьогодні ми організували цей ярмарок для того, щоб зберегти гаманці миргодців та щоб міські жителі зрозуміли, що працівники села, аграрії не вороги місту. Це ті люди що хочуть в мирі жити і з містом, і з селом. Ми вивезли все свіже і ціни значно нижчі на нашу продукцію ніж на аналогічну в магазині чи на ринку. Через те люди прийшли сюди скупитися. Також для прихильників аграрної партії ми будемо варити куліш. Також Третину сьогоднішніх валюьтних надходжень нашої держави дає аграрний сектор і він не представленний ні в яких виборчих органах. Ми хочемо, щоб нас люди підтримали не тільки на місцевих виборах, а й у майбутньому,– пояснює керівник агрофірми «Миргородська» Павло Кандиба.

Також дивіться : "ПАРАДОКС - 2015"

Найбільше людей цікавлять олія, м’ясо, борошно та овочі. Саме біля імпровізованих лотків із цією продукцією постійні черги.

– Я радий побувати на черговій такій ярмарці. Сьогодні аграрії проводять ці ярмарки по районах та у місті Полтаві. Ми хочемо донести до жителів міст, районних центрів що традиції ярмарків потрібно відновити, щоб виробник мав на пряму привезти і продати цю продукцію. Я вже чув багато слів вдячності за такі ярмарки і на Козельщині і з Кобеляк і в Полтаві і сьогодні з Миргороді, – пояснює голова обласної організації Аграрної партії України Віктор Скочко.

Аграрії планують в майбутньому сільськогосподарські ярмарки зробити постійними, щоб свіжа і екологічно чиста продукція місцевих сільгоспвиробників могла безперешкодно потрапляти на стіл мешканців Миргорода.

/Files/images/vistavka/я-1.jpg/Files/images/vistavka/Я.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 318

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.