День Толерантності у ЗОШ № 1

У середній школі № 1 ім. Панаса Мирного провели день Толерантності. Організували його у рамках тижня Медіа.

/Files/images/korespondenti/Стельмашова.jpg Напередодні цього дня учні різних класів підготували плакати про толерантність.

За допомогою прислів’їв , малюнків та віршів спробували передати власне уявлення про те, що таке толерантність.

А на великій перерві після 3 уроку у вестибулі школи організували радіо рубрику з виступами учнів про те, якими мають бути взаємовідносини між підлітками, між дітьми та дорослими та про те, чим характеризується толерантність.

Також у вестибюлі школи повісили великий плакат, на якому кожен бажаючий міг написати власну думку, висловити свій погляд на толерантність.

Детальніше про захід у РадіоНОВИНАХ

То ж як бачимо, у середній школі № 1 імені Панаса мирного постійно займаються просвітницькою на виховною роботою серед підростаючого покоління.

Толерантність - це здатність без агресії сприймати думки, поведінку, форми самовираження та спосіб життя іншої людини, які відрізняються від власних. епер цей термін використовується для позначення широкого кола терпимого ставлення до способу життя та існування соціальних груп, які багато хто вважає неприйнятними.

Серед інших найчастіше йдеться про, національну, релігійну політичну толерантність, толерантність до конкретної , чоловічої або жіночої статі.

/Files/images/vistavka/Т-2.jpg/Files/images/vistavka/Т-1.jpg/Files/images/vistavka/Т-3.jpg/Files/images/vistavka/Т-4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.