У Миргороді з’явилася гарбузова крамничка, правда, на 1 день.

У середній школі № 9 імені Івана Зубковського провели День гарбуза.

/Files/images/korespondenti/титенко.jpg У вестибулі школи організували виставку поробок із гарбуза, а також виставку-продаж різноманітних страв, кондитерських виробів та напоїв із використанням цього овочу.

Ось біля одного із столів товпляться підлітки.

Тут продають печення.

– Це гарбузове печиво, котре у фільмі Гаррі Поттера готувала місіс Візлі. Воно було улюбленим для головних героїв дійства. То ж і ми вирішили за тим же рецептом його приготувати, –пояснює Валерія Дадачко із 9 класу.

Поряд дітей частують запеченим гарбузом та гарбузовим соком.

–Вперше у Миргороді у стінах 9 школи широко відкрила свої двері для всіх бажаючих гарбузова крамничка. І кожен бажаючий може кпити те, що сподобається. І не лише купити, а й дізнатися рецепти приготування від учнів-продавців, – пояснює Марина Сіряк, заступник директора школи із виховної роботи.

Також читайте та дивіться: Унікальні скульптури із пінопласту

До кінця уроків більшість страв та кондитерських виробів було розкуплено.

Також у цей день відбувся вечір до дня Хеловіна по-українськи.
Було багато цікавих конкурсів та розваг. Багатьох захопив виступ учня 9-го класу Данила Даниленка та учениці 10-го класу Катерина Дмитрик , котрі розважали гостей дійства грою на гітарі та чарівним співом

Потім для всіх гостей свята була дискотека.

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player.

/Files/images/vistavka/ш.jpg/Files/images/vistavka/ш-1.jpg/Files/images/vistavka/ш-2.jpg/Files/images/vistavka/ш-3.jpg/Files/images/vistavka/ш-4.jpg/Files/images/vistavka/ш-5.jpg/Files/images/vistavka/ш-6.jpg/Files/images/vistavka/ш-7.jpg/Files/images/vistavka/ш-8.jpg/Files/images/vistavka/ш-9.jpg/Files/images/vistavka/ш-10.jpg/Files/images/vistavka/ш-11.jpg/Files/images/vistavka/ш-12.jpg/Files/images/vistavka/ш-13.jpg/Files/images/vistavka/ш-15.jpg/Files/images/vistavka/ш-14.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 400

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.