Підписуючи договір, не потрапте на «гачок»

Днями ми побували у творчій журналістській поїздці у Полтаві. Відвідали офіс Укрексімбанку.

/Files/images/korespondenti/Влада Хмеленко.jpg Цей банк, один із трьох банків України, котрі належать державі. То ж держава через свої банки проводить політику створення сприятливих умов для розвитку малих і середніх підприємств.

Перебуваючи у конференц-залі банку на нараді з питань кредитування сільгоспвиробників, а також на Раді фермерів ми отримали масу цікавої і корисної інформації. Перш за все, коли людина йде у банк, то не повинна довіряти словам менеджера, а уважно має перечитати договір, який підписує. Бо часто –густо потрапляє на гачок в питаннях скритих платежів та відносно закладного майна.
В Укрексімбанку прихованих платежів не існує. Банк під 22– 24% річних кредитує сільгоспвиробника, а також займається кредитуванням як юридичних, так і фізичних осіб. АТ «Укрексімбанк» посідає одне з провідних місць на ринку кредитування підприємств усіх галузей економіки, в тому числі і аграрного сектору.
За обсягами кредитування клієнтів аграрного сектору Банк входить до п’ятірки найактивніших банків-кредиторів.
Враховуючи перспективи розвитку аграрного сектору в цілому, а також те, що малий та середній бізнес є основою розвитку цього сегменту економіки та має найбільші перспективи розвитку, банк пропонує низку банківських продуктів суб`єктам господарської діяльності агропромислового сектору:Агрокредит «Інвестиційний» Агрокредит «Сільгосптехніка» Агрокредит «Оборотний» А також фінансування закупівлі засобів захисту рослин, добрив, посівного матеріалу та техніки
Загальні активи банку станом на 1 січня 2015 року становили 125 млрд грн, за їх розмірами Укрексімбанк посідає третє місце серед усіх банків України. За даними британського журналу The Banker, Укрексімбанк посідає одинадцяту позицію в рейтингу найбільших банків Центральної та Східної Європи та 388-у в рейтингу тoп-1 000 світових банків.

Детальніше у відеоматеріалі"Творча поїздка. Банк Укрексімбанк"

Кiлькiсть переглядiв: 285

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.