Повернутися до звичайного режиму

Волонтери привітали юних пацієнтів лікарні із святом

/Files/images/korespondenti/Бакало.jpg Напередодні дня Святого Валентина група волонтерів із волонтерського центру "Миргород-Допомога" побувала у дитячому та інфекційному відділеннях Миргородської районної лікарні. Волонтери привітали дітей та їхніх батьків із Днем закоханих і вручили подарункові набори солодощів.
Кошти на придбання подарунків виділив фермер , керівник волонтерського центру «Миргород-Допомога» Віктор Галич. Він же й організував транспорт.
Я дуже вдячна волонтерам, керівнику цієї організації, котрі напередодні Святого Валентина не забули про хворих діток. Поздоровили їх та вручили подарунки, щоб у маленьких пацієнтів лікарні піднявся настрій і вони якомога скоріше одужали. Фермер Віктор Галич тут частий гість. Постійно цікавиться проблемами нашого відділення та надає посильну допомогу, – пояснює Ніна Павлюк, завідуюча дитячого відділення ЦРЛ.
Волонтери привітали більше 20 дітей, котрі зараз у лікарні, із днем Святого Валентина . І юні пацієнти , і їхні батьки були раді і приємно здивовані неочікуваному візиту волонтерів.
Будемо сподіватися, що дітлахи незабаром одужають та повернуться додому.

/Files/images/gmnazya/Фермери 394.jpg/Files/images/gmnazya/Фермери 393.jpg/Files/images/gmnazya/Фермери 399.jpg/Files/images/gmnazya/Фермери 397.jpg/Files/images/gmnazya/Фермери 401.jpg/Files/images/gmnazya/Фермери 405.jpg/Files/images/gmnazya/Фермери 407.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.