Миргородські футболісти стали призерами чемпіонату

19 жовтня провели черговий етап дитячо-юнацької футбольної ліги. У цей день в с. Декабристи на місцевому стадіоні змагались ФК «Миргород» та ФК «Пирятин».
У 1\2 фіналу першої групи вийшла команда ФК «Миргород» з рахунком 4-0.

/Files/images/korespondenti/Тесленко.jpg Фінальна гра відбулась у Великих Сорочинцях, де у двобої зустрілися миргородські футболісти та футболісти ФК «Розсошенці».

– У перші 10 хвилин ми пропустили 3 голи, але потім зібрались та забили, але з офсайду. Буквально через дві хвилини гол забив Богдан Волошко зі штрафного. Ще через 5 хвилин ми знову пропустили гол. ФК «Розсошенці» домінував увесь перший тайм. Тож команди на перерву пішли із рахунком 4-1.

На другий тайм ми вже вийшли зарядженими та зібраними. Спочатку гол забив Олександр Ганцев, а в середині матчу– Євген Чобану. Рахунок став 4-3 і до кінця матчу залишалось 15 хвилин. Ми атакували і намагалися створити в атаці гольові моменти. Всі ці 15 хвилин були вже під нашим домінуванням. На останніх хвилинах захисник Розсошенців зіграв рукою в своїй штрафній, але суддя цього не помітив і не назначив найчистіший пенальті. Тож матч закінчився перемогою ФК «Розсошенці з мінімальною перевагою 4-3, – прокоментував фінальну гру нападник ФК «Миргород» Євген Чобану.

– Чи багато було гольових моментів?– цікавлюся у центрального півзахисника Богдана Волошка.

– Багато гольових моментів було в кожній грі, фінал не став винятком, але, на жаль, в останній грі нам не вистачило якогось відсотка реалізації.

– Що перешкодило виграти у суперника?

– Знання тактичних якостей гравців супротивника і недоооцінка їх можливостей зіграла значну роль в у тому , що ми програли. Тай вид балонок «Ворскла» , завадив завестися з перших секунди гри,– пояснив співрозмовник.

Також читайте: "Роман Гранько побував із концертом у Миргороді"

До речі, миргородські футболісти розповіли, що гравець не повинен перед грою голитися або стригти волосся, якщо розраховує на те , що фортуна посміхнеться саме йому.
Сама гра була цікава і усі два тайми глядачів тримала у постійній напрузі.

Обидві команди-фіналісти за перемогу боролися до кінця гри без бійок та якихось порушень. Лише у другому таймі Олександр Ганцев отримав жовту карточку за те, що випадково при швидкому бігу вдарив воротаря команди ФК «Розсошенці».

У 2 таймі миргородці показали наступаючу гру. Думаю, команді з Миргорода трішки не вистачило часу, щоб виграти чи зрівняти рахунок.

Після фінальної гри провели церемонію нагородження найкращих. Нагороди отримали Волошко Богдан як найкращий бомбардир та Дмитро Гришко як найкращий гравець команди ФК «Миргород» . Також грамоти та медалі отримали за 1-ше місце ФК «Розсошенці», за 2-ге – ФК «Миргород» і за 3-тє – ФК «Пирятин».

/Files/images/vistavka/гра.jpg/Files/images/vistavka/гра-1.jpg/Files/images/vistavka/Гра-3.jpg/Files/images/vistavka/гра-4.jpg/Files/images/vistavka/гра-5.jpg/Files/images/vistavka/гра-6.jpg/Files/images/vistavka/гра-7.jpg/Files/images/vistavka/гра-8.jpg/Files/images/vistavka/гра-10.jpg/Files/images/vistavka/гра-11.jpg/Files/images/vistavka/гра-12.jpg/Files/images/vistavka/гра-13.jpg/Files/images/vistavka/гра-14.jpg/Files/images/vistavka/гра-15.jpg/Files/images/vistavka/гра-16.jpg/Files/images/vistavka/гра-17.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 349

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.