Протягом дня батьки з дітьми спілкуються 12 хвилин

У актовій залі Миргородської ЗОШ № 9 організували семінар для батьків шкіл міста. Запросили на нього заступників директорів навчальних закладів із виховної роботи, працівники психологічної служби .

/Files/images/korespondenti/Капуснікова Даша.jpg Формат зустрічі: запитання –відповідь. Але запитання задавала і відповідала на них спеціаліст, практичний психолог, методист ММК Білецька Римма Олександрівна.

Також читайте: "УВАГА!!! СПИСОК ДІТЕЙ, ЩО МОЖУТЬ БУТИ СХИЛЬНИМИ ДО САМОГУБСТВ"

Спочатку на семінарі виступила начальник відділу освіти Миргородської міської ради Колибельнік Людмила Миколаївна, котра пояснила присутнім, що виникла величезна загроза для життя і здоров’я дітей. З’явилися люди, що організовують небезпечні ігри у соцмережах для підлітків. Вони їх назвали квести. Ці ігри поширюють через соціальні мережі, в яких сидять діти, у яких спілкуються. І долучаючи дітей до цих ігор, доводять їх до самогубства. У Миргороді вже також виявлено дітей, котрі грають у ці небезпечні ігри.

По закінченні семінару батьків попросили пригледітися до своїх дітей та перевірити їх соціальні мережі .

Ігри називаються «Біжи або помри» та «Синій кит» ,граючи в такі і подібні ігри діти вживають фрази «Розбудіть мене о 4:20», «Тихий будинок» , «Я у грі» , «Море китів», «Хочу в гру» та «Ня.пока».

В грі «Синій кит» куратори присилають по завданню, всього 50 завдань, як в книзі «50 днів до мого самогубства».

Суть гри «Біжи або помри» полягає в тому , щоб на мобільний телефон зняти, як гравці перебігають дорогу якомога ближче до транспортного засобу, який рухається. Звичайно, якщо дитина не впорається із завданням, то може серйозно травмуватись або і загинути. Тому зараз дуже важливо проводити з дітьми роз’яснювальну роботу та правильно попереджувати про небезпеку і можливі наслідки.

Насамкінець хочу звернути увагу на статистику, озвучену на семінарі Білецькою Р.О. : батьки спілкуються з дітьми усього 12 хвилин на день , з цих 12 хвилин лише 4 хвилини від батьків іде на похвалу дітей . Інші 8 хвилин дітям дорікають та їх сварять ... Батьки, задумайтеся!!!

/Files/images/vistavka/міськво-3.jpg

/Files/images/vistavka/міськво-1.jpg/Files/images/vistavka/міськво.jpg/Files/images/vistavka/міськво-2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 519

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.