Повернутися до звичайного режиму

ПРО СААКАШВІЛІ ТА "БЕЗПРЄДЄЛ" НА МИРГОРОДЩИНІ ГОВОРИЛИ СЬОГОДНІ НА ВІЧЕ

У Миргороді провели акцію на підтримку Михайла Саакашвілі. Акцію назвали « За вашу і нашу СВОБОДУ». Приурочили її до подій навколо повернення Михайла Саакашвілі в Україну. Як пояснили організатори, були бажаючі поїхати на пункт пропуску на кордон із Польщею.Але так як дорога дуже далека, то вирішили обмежитися акцією у Миргороді.

Розпочали акцію на підтримку Михайла Саакашвілі о 11 годині на центральній площі міста.

–Багато громадян, журналістів, політиків засудили дії влади по побавленню Михайла Саакашвілі українського громадянства. Процедуру провели підло і підступно, бо організували її тоді, коли Михайло Сакакашвілі перебував за кордоном. В жодній демократичній країні такого в принципі не могло бути, так можуть вчинити лише в країнах, де панує тиранія. Рішення Порошенка незаконне, – пояснив Віктор Галич, перший заступник голови обласної асоціації фермерів та приватних землевласників.

Також перед присутніми виступив Павло Полєков, Великосорочинський сільський голова, котрий розповів про бандитизм збоку «Щита Миргородщини» , члени якого нібито сказали, що вони представляють у своїх діях президента України і що команда на «безпредєл» вроді б то йде від голови Миргородської райдержадміністрації Юрія Коваленка.

Детальніше про конфлікт навколо Великих Сорочинець у відеоматеріалі в наступному випуску.

/Files/images/vistavka/а-2.jpg

/Files/images/vistavka/а-3а.jpg

/Files/images/vistavka/а-4а.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 612

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.