Миргородське віче: пролилася кров більше 2 тисяч людей, що відстоювали наші права

/Files/images/Діана Бойко.jpgСьогодні у Миргороді організували народне віче. Провели його на центральній площі міста.
12 година дня. Неподалік торгового центру учасники віче на древках піднімають прапори «Свободи» та Конгресу українських націоналістів.
Кілька жінок розвертають плакати «Партія регіонів– партія окупантів», «Путін! Руки геть від України».
Слово бере координатор Миргородського Євромайдану Василь Третецький.
«Поки президент грається з долею народу, посилюються сепаратистські рухи. Дійшло до того, що Крим вирішив звернутися за допомогою до Росії, тобто ми бачимо -– в Україні влади немає! Є злочинна зграя, котра видає накази убивати людей. Уже 5 осіб загунуло, 2 з яких убито внаслідок вогнепальних поранень, і поранення завдали нелюди, негідники - беркутівці, ті, які носять міліцейську форму! Чи можемо ми і надалі миритися з тим, що викрадають наших людей?! Ми не повинні сидіти склавши руки! Завтра можуть прийти і до нас. З такими темпами ми все життя будемо найматими цих недолюдків! Пролилася кров більше 2 тисяч поранених, які відстоювали наші, людські права! », – говорить.
Пояснює, тільки у загонах самооборони більше 12 тисяч самооборонців. Це люди, які пройшли гарячі точки чи служили у спец підрозділах. Серед цих людей 3 тисячі афганців, Вони сьогодні вже відкрито заявили, що впродовж кількох днів кримінальна влада на чолі із Януковичем має піти у відставку.
«Якщо все починалося від прямого розстрілу на Грушевського, то зараз влада вдається до диверсійних дій. Ви всі знаєте про вибух на 5 поверсі Будинку профспілок. Переходять до партизанських диверсійних дій. Зараз майдан стоїть проти репресій діючого режиму, стоїть проти диктатури. Основні вимоги майдану повернення до , Конституції 2004 року, тобто до парламентської форми правління»,– розповідає Григорій Ханко, учасник київського майдану.
Слово надають ще одному учаснику київського євромайдану Іван Федоровичу.
Говорить, сьогодні незалежність України як ніколи стоїть перед загрозою знищення. Бо партія регіонів – це партія окупантів. От беремо освітню реформу. Пан Табачник дійшов до того, що всі українські звитяги, наші герої, котрі віками відстоювали нашу незалежність, боролися за Україну взагалі викинуті із історії. Зроблено це для того, щоб школярі, котрі підростають, не знали нашого минулого, щоб стали манкуртами.
Місцевий поет Борис Дяченко присутнім роздає листівку із власноруч складеним віршем «Вже відсіялись зневіра, жалюгідні пацифісти і сміття. В бій веде нас Рідна віра. Ми живем сьогодні – не чекаєм майбуття!»
По закінченні виступів учасники миргородського віче приймають резолюцію. У ній засуджують дії президента та депутатів Верховної ради від партії регіонів, котрі не бажають почути думку народу і заблокували шляхи вирішення суспільно-політичного конфлікту.
Віче закінчують співом Гімну України.
Далі присутні під вигуки «Героям майдану тричі – слава, слава, слава», «Банду геть» «Миргород– вставай, Вітя – сідай», пройшли колоною центральними вулицями міста.

/Files/images/віче-2.jpg/Files/images/віче-1.jpg/Files/images/віче-4.jpg/Files/images/віче-3.jpg

І до кожного із українців прийде мафія

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

  • Жека

    2014-02-10 09:37:43

    Я ВАШ САЙТ ПОСТАВИВ У ЗАКЛАДКИ. ТУТ САМЕ ЦІКАВЕ МОЖНА ЗНАЙТИ ПРО МИРГОРОД КЛАС!!!...

  • Точно

    2014-02-09 13:10:51

    Якщо люди сидітимуть по своїх кутках, то нічого не зміниться. Має зявитися власна гідність, не боятися вийти навіть на те ж миргородське віче. Влада має зрозуміти, що далі терпіти безпрєдєл ніхто не буде...

  • Соломон

    2014-02-09 10:12:52

    Да не было в Украине нормальной власти. Что при Юльке, что при Ющенку или Януковичу. Все прагнут побольше урвать для себя и прапраправнуков. Что Яценюк или Кличко не такие? Такие. Это показали последние событиыя. Народ сам по себе, а они все думают о папахе Мономаха....

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.