Повернутися до звичайного режиму

У школі організували ярмарку, кошти від якої направлять бійцям АТО

У спеціалізованій школі № 5 ім. Івана Білика до дня Святого Миколая організували ярмарку-продаж кондитерських виробів. Проводять її у шкільній їдальні. Що ж, на ярмарок завітаємо і ми!
Багато учнів цієї школи приготували апетитну і, напевно, смачну випічку.

/Files/images/korespondenti/Тетяна Бакало.jpg - Ці кекси я готувала сама, - розповідає Самойлова Тетяна, учениця 7 - А класу. Тетяна детально пояснила нам рецепт і згодом дала спробувати кекси.

До розмови приєднується Рудь Яна.

Дівчина говорить:
- Цю випічку я готувала сама, без допомоги мами. Продаю я її по 3 гривні.

Пройшовши повз усі прилавки я зупинилася біля столику Гречухи Юлії, учениці 7 - В класу.

Дівчина приготувала печиво, що виглядало надзвичайно гарно і апетитно. Я вирішила взяти інтерв'ю і у неї.

- Приготувати це печиво мені допомагала мама. Ми з мамою готували ввечері, придумували нові смаки та форми. Ялинки я продаю по 3 гривні, сердечка по 2 гривні, -–пояснює Юля.

Опитавши продавців, я вирішила запитати про яраморк і покупців. І от я беру інтерв'ю у класного керівника 7 - А класу.
–Атмосфера справді нагадує справжній, великий ярмарок. Я також придбала дещо і мушу сказати, це надзвичайно смачно, говорить класний керівник 7-А класу Різницька Лариса.

Також я вирішила взяти коротеньке інтерн’ю у заступника директора школи з виховної роботи Олени Ярославської. Вона теж є серед покупців різних смаколиків.
– Олено Миколаївно, розкажіть детальніше про сьогоднішній ярмарок-продаж.
– Вже мабуть стала традиційною ця ярмарка, яка проходить під назвою «Святий Миколай в кожній оселі». Ми хотіли б, звичайно, щоб це свято завітало до кожного. І ця ярмарка завжди має у нас традиційний характер, але тематика дещо змінилася, ми хочемо, щоб Новий рік завітав і до наших бойових героїв, які захищають незалежність України. Адже виторг, який буде від ярмарки, ми передамо саме бійцям на АТО, щоб і в їхніх окопах, їхніх землянках також наступило свято Миколая.

/Files/images/kvk/Фермери 140.jpg/Files/images/kvk/Фермери 142.jpg/Files/images/kvk/Фермери 145.jpg/Files/images/kvk/Фермери 157.jpg/Files/images/kvk/Фермери 158.jpg/Files/images/kvk/Фермери 166.jpg/Files/images/kvk/Фермери 167.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 482

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.