Улюблена книга президента – "Бог завжди подорожує інкогніто"

Нещодавно у Миргородській спеціалізованій школі I-III ступенів №5 відбулися 16-ті вибори президента.

/Files/images/korespondenti/Анна Омельченко 1.jpg Ще за тиждень до обрання президента, кандидати розвісили по школі свої реклами, програми. Всього було 5 кандидатів. Балотувалися Варенко Олександра, Вовк Тетяна, Гурина Ольга, Карпенко Матвій та Ступка Денис. Олександра була під номером 1 та набрала 10 голосів. Денис, що був 5-им номером набрав 15 балів. 20 балів набрав №4, Матвій.

А під другим номером була Тетяна, за котру віддали 51 голос. Президентом стала учениця 11-Б класу, Ольга, з результатом 68 голосів.

У голосуванні брали участь 166 осіб, два голоси не були враховані через неправильне заповнення бюлетенів.

Мені вдалося поспілкуватися з президентом школи та дізнатися про неї як особистість.

Дівчина займається активною волонтерською діяльністю. Із 14 років брала та досі бере участь у молодіжних проектах міста Миргорода. Це і "Професія мрії", і "Upgrade yourself", і "Школа успіху", і "Форум шістдисятництва".

Раніше відвідувала танцювальний колектив "Екзотика", та "Променад". Також займалася баскетболом. Зараз гуртків не відвідує, але проводить своє дозвілля пізнавально та цікаво. Найбільше Ольга захоплюється спортом.

Серед фільмів перевагу надає комедії, фантастиці, бойовикам, а також фільмам із історичним сюжетом. Найулюбленіші фільми – "Вік Адалін", "Опівнічне сонце", "Так близько до горизонту".

Навчається Оля по більшості предметів на відмінно, а до 5-го класу отримувала похвальні листи.

Вважає, що оцінки – не показник реальних знань. Тож просить не судити людей по їхньому рівню навчання. Найголовніше вбачає у саморозвитку.
Любить читати. Найбільше до вподоби дівчині психологічні і художні книги. Улюблена – "Бог завжди подорожує інкогніто".

В одязі найбільше цінує комфорт. Говорить, бренд одягу неважливий, головне, щоб він гарно виглядав і підкреслював твої достоїнства. Найбільше любить пастельні кольори. Також носить чорне, бо знає, одяг цього кольору завжди підходив і буде підходити до всього.

Улюбленою домашньою твариною вважає собаку . Ще з дитинства має мрію в майбутньому допомагати безпритульним тваринам.

Оля дуже цілеспрямована і завжди намагається досягти своєї мети. Вона комунікабельна і весела людина, може і вдало пожартувати. З нею легко знайти спільну мову. А в інших найбільше цінує відкритість та щирість.

Сподіваємось, що за президентсва Гуриної Ольги шкільне життя буде насиченим та цікавим.
Кiлькiсть переглядiв: 327

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.